Welkom bij dekinderenvannu.nl

 

Dagelijks zorg ik samen met mijn collega's over de hele wereld uit onder andere het onderwijs en de kinderopvang voor de kinderen van nu en de volwassen van de toekomst.

 

Samen met ouders proberen we een mooie basis te vormen. En doen we een deel van de opvoeding samen. Met elkaar bieden we kinderen zorg. Geven we ze warmte & liefde. Leren we kinderen met elkaar omgaan, vergroten we steeds meer hun wereld. De wereld van zichzelf en de wereld om zich heen. Mogen kinderen zijn wie ze zijn, dragen we bij aan het stimuleren van hun individuele talenten en begeleiden we ze bij het zelfstandig en groter worden.

 

Deze site geeft mij de mogelijkheid om onze ervaringen uit vooral de kinderopvang maar ook de ervaringen uit de onderwijspraktijk met jullie te delen. Met deze site hoop ik u als lezer vooral te inspireren en soms bepaalde onderwerpen vanuit een ander perspectief te bekijken. Je een handvat te bieden of net dat zetje te geven wat je nodig had.

 

Een site geïnspireerd door kinderen, voor ouders, leidsters, docenten en alle andere geïnteresseerden.

 

 

De betekenis van het logo:

  • De uil staat voor wijsheid: het delen van kennis.
  • De drie uiltjes staan voor de kinderen van nu. Allemaal verschillend, want elk kind is uniek en heeft andere talenten.
  • De vleugels staan voor: zorg en voor het bekende spreekwoord; 'Onder moeders vleugels'.

 

* Het logo is ontworpen door mijn ouders Daan Koopman & Liesbeth Roeper, Den Burg -Texel

  Uitwerking van de schetsen en de klassieke illustratie: Liesbeth Roeper

  Digitale uitwerking van het logo is uitgevoerd door: Daan Koopman

 

 

 

Sarah Koopman.

bedenker van dekinderenvannu.nl - Groningen